Friday, 22 June 2018

Wow

No one is born as transgender. Let say a human walked into a doctor office says that I'm think I'm born as amputee I don't have leg. I want to remove my leg. The doctor will transcribe the patient as mental illness. Then a guy walked into the same doctor's office and says Im a women. The doctor says congratulations and proceed to remove the penis. Wtf. You have a healthy part of body and you want to remove it? Human gender are binaries either male or female. The patient are grown in a false perception

Wow

No one is born as transgender. Let say a human walked into a doctor office says that I'm think I'm born as amputee I don't have leg. I want to remove my leg. The doctor will transcribe the patient as mental illness. Then a guy walked into the same doctor's office and says Im a women. The doctor says congratulations and proceed to remove the penis. Wtf. You have a healthy part of body and you want to remove it? Human gender are binaries either male or female. The patient are grown in a false perception

Wednesday, 20 June 2018

Accepting the truth

Yeah, I'm know that I'm just a fat guy. I do have the ambition to lose weight but it though to do it. I have been trying for years but it just same. No progression to thinner body but only vice versa.

Thursday, 29 March 2018

Angau

Tak sangka masa nya telah tiba. Semenjak bertemu dengan si dia, aku semakin lama menjadi semakin angau akan dirinya. Tapi malangnya aku bukanlah siapa nak menjadi sebahagian dari kisah hidupnya. Ya Allah aku pinta bantuan tenangkan hati ku ini. Bantulah untuk meneruskan kehidupan

Thursday, 15 March 2018

Stress x faham

So hari ni 14/3/18 stress plak belajar subjek engineering. Mula mula ok then after another hour otak terus blank. Badan jd panas and mengantuk gila. Mmg x paham langsung. Sedangkan dah partially belajar sblum ni. And yet Masih blurry huhuhu

Tuesday, 13 March 2018

Sambung cite dua hari lepas

Second day kat sana penat gila. Serius weh. Hahahaha. Bangun je terus prepare diri nak hadap budak budak. Pagi tu just main games je then tngk movie sat. Petang tu plak another activity but dipisahkan by division. Then later play some sukaneka. Actually before sukaneka tu ada budak tu request beatbox. So aku buat laa. Mula mula sikit lama lama ramai gila kerumun aku. Sampai dah dgr sbb ramai sngt lol. Aku ni bukan nya reti sngt. Just saja mcm hobby je. Tapi depa dgr dgn tekun kot. Siyes weh.
Then malam tu after majlis penutupan. Sekali lagi dpt request tapi Kali ni kena guna MIC. Danggit. Hahahahaha. Aku pun buat laa tp malangnya x berapa nak sedap sbb x buat preparation.
Then before Aku nak balik ke bilik ada budak tu bagi satu kertas. Dia kata baca kat usm. Dlm hati aku time tu rasa mcm dah meleleh air mata. Never thought that someone will appreciate beatbox tuu.. rasa sedih sbb x dpt buat yg lagi best.
So the next day just gotong royong. X de budak budak sbb deme pi sklh. So aku ditugaskan cat pagar. Hahahahaha. Mmg reti laa tapi main taram jaaa. But at the end lawa laa jugak.. then after other kerja siap terus balik. Tak dpt jumpa lagi budak budak tu....

Friday, 9 March 2018

Sik Kedah

Hari ni pergi buat satu aktiviti bakti siswa under school. Pergi ke rumah anak yatim kat Kedah. Bila sampai je, kami disambut dgn riang oleh mereka. Tanpa buang masa anak anak kecil semua pergi tolong angkat barang. Walaupun badan kecik tapi larat angkat dua kampit beras. Sungguh tak sangka. Then pergi makan, lps tu kami introduce diri. Aku pun buat beatbox... Terkejut semua hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...
Lps tu kami plak dok bahagi kumpulan utk depa. Time bahagi tu ada yg kami sebut dah pindah. Sedih hati dibuatnya. Bayangkan perasaan depa bila kita duk sebut nama yg dah dpt adopt. Sedih. Anyway penat gila hari ni ggwp